Reteaua electrica de apartament

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Schimbarea completa a instalatiei electrice in blocurile construite inainte de 1989 este necesara. In timp instalatia electrica se deterioreaza, dand batai de cap proprietarilor. Multe accidente, sunt produse de instalatiile electrice defecte.

Echipa noastra de electricieni profesionisti va ofera solutii complete si de durata pentru siguranta dumneavoastra si a apartamentului in care locuiti. Oconstatare la fata locului, ne poate fi de folos pentru a cunoaste normele de constructie a apartamentului.

Operatiunea de schimbare a instalatiei electrice poate fi astfel una usoara sau dificila, in functie de :

  • firele electrice au fost ingropate in tevi sau in lacasuri special;
  • instalatia electrica a fost ingropata in perete.
  • De aceea, schimbarea unei retele electrice de apartament este indicat sa se grupeze cu o renovare a apartamentului deoarece va fi nevoie ca dupa electrician sa fie chemat si un zugrav.

Echipa expert-electrician.ro ofera solutii complete

Echipa noastra de electricieni profesionisti ofera solutii complete de schimbare sau reparatie a unei retele electrice de apartament, indiferent de marimea acestuia.

O astfel de operatiune este de obicei si o buna oportunitate de a redimensiona reteaua electica, de a fi adaugate sau mutate prize pentru a scapa cat mai mult de cabluri din casa si de a inlocui tabloul electric cu unul modern si mai sigur.

Pe langa schimbarea unei retele electrice de apartament, se poate face si ingroparea in perete, pe canale speciale, a cablurilor pentru conexiunile la internet, a cablurilor TV sau a cablurilor altor sisteme cum ar fi cele de alarma, interfon sau monitorizare.

Pentru lucrari complexe, apeleaza cu incredere la electricienii nostri. Ne poti contacta non stop la 0761 335 414 sau pe site. http://www.expert-electrician.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*