Piese si accesorii HoReCa – o alegere excelenta

HoReCa este acronimul pentru industria ospitalității: Hoteluri, Restaurante, Catering, folosit în principal în Scandinavia, Benelux și Franța. Magazinul nostru online piese-horeca vinde si comercializeaza piese pentru industria alimentara, hoteliera. Deasemeni oferim SERVICE SPECIALIZAT HoReCa atat in Bucuresti cat si in provincie.

Echipa de service ajunge din momentul solicitarii in termen de 6-24 ore, interval stabilit in functie de locatia clientului. Pentru toti clientii nostri asiguram piese si accesorii din stoc sau comanda ferma.

1. Bucatarii profesionale (masini de gatit, aragaze – electrice si pe gaz, cuptoare – electrice si pe gaz, friteuze – electrice si pe gaz, plite – electrice si pe gaz, salamandre – electrice si pe gaz, gratare, grill-uri – electrice si pe gaz, plite vitroceramice, masini de spalat vase, cuptoare gastronomice, convectomate – electrice si pe gaz, frigidere, mese reci, congelatoare, masini de fiert paste, Bain-Marie – roboti bucatarie, camere frigorifice, blendere, masini de curatat cartofi, feliatoare etc)

2. Baruri (masini de gheata), Restaurante si cantine, Firme de catering, Fast-food si autoserviri
3. Patiserii, cofetarii, brutarii (malasoare, cuptoare patiserie – electrice si pe gaz, mixere, roboti patiserie, mese refrigerare, camere frigorifice, frigidere, cuptoare cu banda etc)

4. Hoteluri si pensiuni
5. Pizzerii, covrigarii (cuptoare pizza – electrice si pe gaz, malasoare, feliatoare, aparate pentru facut aluat, cuptoare covrigi cu banda, masini fiert covrigi, feliatoare, robot bucatarie etc)

6. Fabrici de prelucrare a carnii, Echipamente de pasteurizare
7. Spalatorii industriale si profesionale, masini de spalat chimic, masini dezinfectare, uscatoare de haine (montaj si reparatie masini de spalat rufe, calandre, prese de calcat, fiare de calcat cu abur, revizii preventive pentru echipamente de spalatorie etc)

8. Instalatii si echipamente frigorifice, racitoare
9. Instalatii de climatizare, ventilare, aspiratie (montaj si reparatie aparate de aer conditionat, mentenanta si intretinere aparate de aer conditionat si verificari periodice, reparatii si intretinere sisteme de ventilatie etc)

Va asteptam la sediul nostru sau online.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*