Modernlighting.ro – corpuri de iluminat moderne

Exista o crestere a cerintelor de corpuri de iluminat atat pentru consumatorii casnici si nu numai, care sunt interesati de avantajele iluminatului mai ieftin. Firma noastra ofera solutiile cele mai eficiente in alegerea de corpuri de iluminat pentru toate tipurile de spatii . Comercializam plafoniere, veioze, lampadare, aplica perete, plafoniere atat pentru spatii mai mici cat si incaperi spatioase. Oferim calitate, profesionalism si siguranta. Corpurile de iluminat comercializate de noi sunt atent alese,  pentru a satisface toate nevoile.

Cum cumpar?

Pentru achizitionarea oricaror produse, corpuri de iluminat, nu trebuie sa va deplasati. Puteti cumpara direct online de pe site-ul nostru http://modernlighting.ro . Aici veti gasi o gama variata de corpuri de iluminat care satisfac orice nevoi. Noi regulat adaugam produse noi pentru clientii nostri. Asa ca intra pe site si urmareste-ne.

Instalare la domiciliul clientului

Ati achizitionat o aplica sau plafoniera si nu ati reusit sa o instalati? Noi va putem rezolva aceasta problema. Apeland la serviciile noastre, va punem la dispozitie o echipa de electricieni priceputi, pentru instalarea corpurilor luminoase. Nu trebuie decat sa ne dati de stire si vom raspunde prompt oricaror situatii intampinati.

Pentru oricare alte informatii ne puteti contacta telefonic 0723.489.463 sau pe email office@modernlighting.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*