Chec pufos cu cacao

Ingrediente CHEC PUFOS CU CACAO:  5 ouă, – 200 grame de faină, – 200 grame de zahăr, – 1 linguriță de praf de copt, – 2 linguri de cacao, – 4 linguri de ulei, – 2 plicuri de zahăr vanilinat, – 1 praf de sare.

Preparare aluat – Se separă, mai întăi, ouăle, după care albușurile se bat bine spumă cu un praf de sare. Se adaugă apoi zahărul și zahărul vanilinat. Gălbenușurile se amestecă cu uleiul ca la maioneză și se toarnă peste albușurile bătute, amestecând de jos în sus cu o spatulă. Făina se amestecă cu praful de copt și se pune peste amestecul de albușuri și gălbenușuri. Se împarte compoziția în două părți egale, în una dintre ele punând cele două linguri de cacao.

Cum se face cel mai delicios CHEC PUFOS CU CACAO –   Se pune compoziția albă într-o tavă de chec, în care s-a pus mai întâi hârtie de copt. Deasupra se pune compoziția în care am încorporat cacao. Cu ajutorul unei spatula, se amestecă foarte ușor și puțin, pentru a se întrepătrunde discret cele două culori. Se pune la cuptor timp de aproximativ 40 de minute.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*