Bombastic.ro, ceasuri de dama, eleganta si rafinament

Pentru femeile de afaceri, mereu in miscare, un ceas de dama este un accesoriu de neilocuit. Ofera confort, gratie, sunt practice si moderne, de aceea daca esti in cautarea unui ceas de dama ar trebui sa te orientezi catre un design digital. Tot ce ai nevoie este sa iti alegi modelul care ti se potriveste, iar daca nu te-ai hotarat noi te putem ajuta pentru alegerea potrivita.

CEAS DE MANA DAMA CASIO BABY-G

Este un ceas digital durabil, sport, cu afisaj digital, cu mechanism quarz rezistent la apa pana la 200 metri. Cu un design clasic roz se potriveste incheieturii feminine, fiind un accesoriu ideal pentru doamnele elegante. Functionalitatea acestui model este fantastica, permite sa urmatiri 29 de fusuri orare diferite.

CEAS DAMA TIMEX IRONMAN

Ceasul de dama Timex Ironman TW5K90000 este un ceas sport de 34mm usor. Realizat din material pastic de culoare neagra, cu o curea de rășină neagră, cu carcasă din rășină, pe un cadran pozitiv,

rezistent la apa pana la 100 metri. Mecanismul ceasului este pe baza de quarz, iar ca si functionalitati cronometru de antrenament alarma, numaratoare inversa.

CEAS DE MANA CASIO LA670WA-1D

Cu toate ca sunteti o fire sportive ceasul de mana Casio este prevazut cu cronometru si cronometru de numaratoare inversa perfect pentru orice tip de sport practicati. Caracteristicile adaugate ale alarmei zilnice, calendarului, fusul orar nu veti mai pierde niciodata vre-o partida. Carcasa dreptunghiulara de resin, cromata pe margini, bratara din otel inoxidabil argintiu, afisaj digital cu iluminare LED poate fi un cadou ideal pentru orice doamna pasionata de sport.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*