Birotica si papetarie, cartuse imprimanta

Zi de zi esti asaltat de posibili furnizori cu oferte cat mai promitatoare. Fiecare importator si producator incearca sa vanda din stoc si sa promoveze produsele si marcile comercializate ca fiind cele mai bune, cu pretul cel mai bun sau cu obisnuita expresie „cel mai bun raport calitate pret”. Alegerea este foarte grea!

office-discount.ro ca si magazin online face diferenta si realizeaza o selectie de produse cat mai competitive din punct de vedere al calitatii si aplica un pret corect tuturor produselor din oferta fara a incerca sa promoveze anumite marci sau produse in detrimentul altora.

Am tinut cont de parerea clientilor nostri si am construit o oferta foarte variata pe care incercam sa o imbunatatim zilnic. Oferta contine articole de papetarie si birotica, tehnica de birou – IT&C, cartuse imprimanta si copiator, mobilier si accesorii, curatenie si igiena, produse de protocol disponibile la orice locatie din Bucuresti si din tara in maxim 24-48 ore de la confirmarea comenzii. Impreuna cu furnizorii nostri avem capacitatea de a asigura stocuri propri suficiente pentru livrarea comenzilor la timp. Pe platforma magazinului nostru este foarte simplu sa comanzi birotica si papetarie online iar in cel mai scurt timp produsele comandate vor ajunge la tine.

Imbunatatim continuu calitatea serviciilor noastre si a solutiilor oferite clientilor nostri. Vei sti de la inceput cat costa fiecare produs, care este totalul comenzii si care sunt costurile de livrare. Dupa ce plasezi comanda te vom contacta telefonic pentru confirmare si pentru a ne asigura ca nu s-a strecurat nicio greseala la intocmirea comenzii.

Incercam sa construim relatii de colaborare de durata si sa oferim cele mai bune solutii pentru biroul tau.

Ne puteti contacta pe mail info@office-discount.ro sau telefonic 0767295557

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*